Om oss En lyhörd och engagerad partner som vill förbättra

Vårt erbjudande omfattar affärs-, stads-, fastighets- och projektutveckling samt genomförande och förvaltning. Vi är en lyhörd och engagerad partner som alltid vill förbättra. Det motiverar oss som jobbar här, gör vårt företag välmående och innebär att vi rakryggat kan säga att vi bidrar till att utveckla samhället till det bättre. För oss är det ett självklart mål att alltid sträva mot hållbara slutresultat i våra projekt. Detta innefattar inte bara miljöhänsyn, utan också ekonomisk och social hållbarhet. Bland våra många återkommande kunder märks statliga fastighetsägare, allmännyttiga bostadsbolag, börsnoterade fastighetsbolag samt investerare.

Ebab ägs idag av sju aktiva delägare; Kaarel Lehiste, Göran Westberg, Katrin Dahlström, Fredrik Aspe, Johan Brodin, Thomas Järlö och Per Widlund. Ebab sysselsätter närmare 150 människor och verkar främst i Storstockholm. Tydliga mål är viktiga för oss själva och i våra olika projekt. Vår vision är det som leder oss framåt och ger oss vår riktning:

”Vi vill vara en självklar samarbetspartner med engagerade medarbetare inom projekt- och fastighetsutveckling. En partner som driver uppdrag från idé till verklighet, vilket bidrar till ökade fastighetsvärden, hög kundnytta och ett hållbart samhälle”.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV