Ny mötesplats skapad

På Djurgården skedde nyproduktion av ett besökscenter, en ny restaurang och park, vilket även bidrog till Stockholm stads utveckling. I projektet bistod Ebab uppdragsgivarna Kungliga Djurgårdens förvaltning och Djurgårdsbrons sjöcafé med ansvar för projekt, projekteringsledning samt genomförande på Construction Management. Ebab tog även fram bygglov och projekterade flera funktioner inom en begränsad yta.

Djurgården är en oas mitt i Stockholm som attraherar både stadens invånare och turister från hela världen. Här finns ett stort utbud av aktiviteter, restauranger och nöjen för stora  såväl som små. Naturen omfamnar besökaren och det är nära till muséer, konst, musik och djurliv.

Vi på Ebab är så stolta över att få bygga en sådan unik byggnad på en sådan fantastisk plats på Djurgården. Om ni besöker Djurgården så titta extra noga på kolonnerna som sitter på vägen mot entrén till fastigheten. De skulle användas till Gustav IIIs nya slott i Hagaparken som aldrig blev byggt. Kungliga Djurgårdsförvaltningen har förvarat och sett till att de kom till allmänhetens beskådan på denna vackra plats, säger Fredrik Aspe, affärschef på Ebab.