Nyheter

Säljstart för lyxiga miljöboenden i Danderyd

Den 17 augusti är det säljpremiär för Patriam Stocksund. I Danderyd längs Stockholmsvägen skapas två miljöcertifierade bostadshus med 36 lägenheter. De är utvecklade för människor som söker något nytt och som aktivt vill bidra till ett hållbart boende. Här kombineras högklassig design med hållbarhet. Genom smarta och effektiva materialval sparas resurser. Och med modern energiplanering värnas miljön och ger lägre driftskostnader.

För att skapa ett trivsamt boende tar vi vara på den klimatsmarta teknik som finns tillgänglig, i byggnaden och i varje lägenhet. Vi vill skapa en flytande övergång mellan ute- och innemiljön. Därför har varje lägenhet uteplats, terrass eller en rymlig balkong. Det finns även gemensamma takterasser. Utemiljön planeras med hänsyn till optimala förutsättningar för naturens ekosystem. Även gemensamma utrymmen är skapade för att ge trivsel och omsorg för de boende med gym, vinkällare och förvaring. Lyxigt och bekvämt.

Trendskaparen Frida Ramstedt har bidragit med ideéer till interiörena, att hitta färger, material och inredningsdetaljer som är lika rätt idag som i framtiden.

Husen kommer att certifieras för Miljöbyggnad –en certifiering som borgar för kvalitet.

Mäklare: Innerstadsspecialisten
Arkitekter: Semrén & Månsson

Mer information om försäljningen och projektet på www.patriam.se/stocksund

Fakta om Patriam

Patriam är ett bostadsutvecklingsbolag som utvecklar exklusiva och hållbara hem för den moderna och medvetna människan, som väljer sitt boende med omsorg. Vår mångåriga kompetens inom bostadsbyggande och förståelse för människors behov gör att vi, som ingen annan, kan skapa attraktiva, genomtänkta hem och en trygg affär för våra kunder. Patriam ingår i Ebabkoncernen.

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab