Nyheter

Säljstart av Patriam Gärdet

Den 7 maj inleds säljstarten för Patriam Gärdet, där 36 exklusiva och hållbara hem ska stå klara för inflytt redan nästa år. I en central och attraktiv miljö byggs lägenheter i flera dimensioner för att passa Stockholms moderna och medvetna människor. Att man dessutom har som ambition att fastigheten ska nå miljöklass guld, gör lägenheten än mer eftertraktade.

– Att inte se motsättningar mellan högkvalitativ design och miljö- och energikrav är en av våra viktigaste målsättningar när vi skapar hem för moderna människor. Det här är hem man ska leva i och beröras av länge, säger Andreas Holmberg, affärsutvecklare på Patriam.

Patriam Gärdet är ett projekt i regi av bostadsutvecklingsbolaget Patriam, som ingår i Ebab-koncernen. I ryggen har man över 3000 genomförda byggprojekt och specialistkompetensen inom energi- och miljöbyggnad är en viktig del för att kunna leverera högklassiga och över tid hållbara boenden. 7 maj inleds säljstarten av de 36 lägenheterna som ska stå klara för inflytt i slutet av nästa år. Alla med omsorgsfullt genomtänkta detaljer – balkong, eget orangeri, walk-in closets och milsvid utsikt. Dessutom med den höga ambitionsnivån att fastigheten ska certifieras i miljöklass guld.

Och medvetenheten om miljö blir en allt viktigare faktor för oss människor, även när det kommer till valet av bostad. Något som Patriam har tagit fasta på i utformningen av lägenheterna.

– Vi har velat ta tillvara på det växande intresset för stadsodling och att skapa en hållbar livsstil för sig själv och sin familj. Närheten till naturen är märkbar på Gärdet, och lägenheternas orangeri inbjuder till att sätta fingrarna i jorden, utan att för den skull förlora storstadskänslan, säger Andreas Holmberg.

Arkitektpartner under projektet har varit Semrén & Månsson, välrenommerade både inom hotell- och bostadsbranschen. Adelina Mehra, VD på Semrén & Månsson, menar att det är ett stort ansvar att rita någon annans hem.

– I Patriam Gärdet har vi skapat hem där det är enkelt att bo och trivas över tid. Det innebär allt ifrån smarta förvaringslösningar till ett behagligt inomhusklimat. Som arkitekt har vi som uppgift att designa hem för en smidig vardag som lämnar utrymme och tid för familj och vänner, säger Adelina Mehra.

Intresserad av en lägenhet i Patriam Gärdet? Gör din intresseanmälan på www.patriam.se

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab