Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Strategisk upphandlare

Linda-i-mote

Är du nytänkande och redo för nästa utmaning på Stockholms största fristående konsultbolag inom projekt- och fastighetsutveckling? Vill du arbeta med upphandling för några av Stockholms mest utmanande och stimulerande fastighetsprojekt?  Är du en proaktiv och lösningsorienterad lagspelare som vill arbeta i ett framstående företag med möjlighet till personlig utveckling? Då kommer du att trivas hos oss!

Som strategisk upphandlare har du ett övergripande ansvar för hela inköpsprocessen inom projekt men du har även en viktig roll när det gäller den ständiga utvecklingen av upphandlingsverksamheten. Du arbetar självständigt men är även en engagerad medarbetare i de olika projektorganisationerna likväl som i vår grupp av strategiska inköpare.

Ebab arbetar i stor utsträckning med delade entreprenader, både för den privata och offentliga marknaden. Som strategisk upphandlare ingår du i avdelningen för projektutveckling där du har nära till kollegor med specialistkompetenser inom bl. a kalkyl, miljö och projekteringsledning.

En kommunikativ förhandlare med förståelse för branschen

Du har gedigen erfarenhet av upphandlingar av konsulttjänster samt bygg- och installationsentreprenader. Du har även arbetat med LOU och känner dig helt trygg med din kompetens samt kunskap om den senaste lagstiftningen.

Som person är du driven och van vid att ta egna initiativ, trivs med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn. Då arbetet innebär mycket kontakter både externt och internt ser vi även att du har en god människokännedom samt kommunikativ förmåga. Självklart tycker du att det är kul att göra affärer och har ett brinnande intresse för upphandling.

Din utveckling är vår utveckling

Vi erbjuder en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet. En inspirerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll, bl.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Ebab utvecklas ständigt och som en av oss är du delaktig i både din egen och företagets utveckling. Vi är stolta över våra kreativa, engagerade och duktiga medarbetare.

Skicka din ansökan idag!

För mer information om tjänsten kontaktar du Veronica Warneskog direkt på telefon
08-600 82 73 annars fyller du i dina uppgifter nedan och skickar till oss.

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster