Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Projektledare styr- och reglerteknik

Sök jobb på Ebab

Som projektledare hos oss kommer du att få en central samordningsroll ute i våra projekt med varierande komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Du har våra beställare och dess hyresgäster i fokus men kommer även att kommunicera och ha mycket kontakt med tekniska specialister och entreprenörer. I ditt samordningsansvar ingår förutom tekniska frågeställningar och kvalitetssäkring även en hel del administration i form av dokumentation, tidplanering och ekonomisk uppföljning av projekten.

Kommunikativ och engagerad

Vi söker dig som har varit verksam några år inom bygg- och fastighetsbranschen och har bra erfarenhet från el/VVS med inriktning styr- och reglerteknik. Du brinner för installationstekniska utmaningar, har bra insikt och förståelse för de olika tekniska disciplinerna och trivs i rollen av att samordna, administrera och planera projekt. Att leda och protokollföra möten är också något som du ser som naturligt och känner dig trygg i.

Som person är du strukturerad och har en god känsla för service och våra beställares behov.
Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke.

Din utveckling är vår utveckling

Vi erbjuder en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet. En inspirerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll, bl.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Ebab utvecklas ständigt och som en av oss är du delaktig i både din egen och företagets utveckling. Vi är stolta över våra kreativa och engagerade medarbetare.

Är du redo för nästa steg?
För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Veronica Warneskog, 070-931 23 64.

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster