Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Projektledare komplexa fastighetsinstallationer

Linda-i-moteVill du arbeta i ett professionellt och framstående företag med några av Stockholms mest utmanande och stimulerande installationsprojekt? Är du driven, innovativ och vill arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då kommer du att trivas hos oss!  

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och spännande arbete där du kommer att få en central nyckelroll ute i våra projekt. Projekten varierar och du kommer att få möjlighet att arbeta inom olika industrier och branscher. Under projekteringsskedet ansvarar du för att säkerställa installationers krav beträffande teknik, prestanda, ytbehov och ekonomi. Under produktionsskedet ansvarar du för uppföljning och axlar rollen som installationssamordnare.

Din kompetens

Du har några års erfarenhet gärna från både projektering och produktion och/eller installationssamordning. Det är meriterande om du har en civilingenjörsexamen med inriktning installation och/eller energisystem. Miljön du kommer att arbeta i kräver förståelse för kopplingen mellan projektering och produktion.

Som person är du noggrann, systematisk och är en erfaren projektledare som kan processerna och kan styra och leda projekten framåt. Dessutom är du lyhörd med en rak och tydlig kommunikation samt med ett stort engagemang för ditt arbete där du sätter kunden i fokus.

Framtiden är din och här finns plats att växa

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med hög trivselfaktor – 99% enligt vår senaste mätning. Med en unik bredd och kompetens får du möjlighet att utvecklas som person och i din yrkesroll, bl.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab Installationsteknik präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Skicka in din ansökan nu!

För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Veronica Warneskog, 070-931 23 64.
Välkommen med din ansökan.

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster