Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Projektledare komplexa fastighetsinstallationer

Linda-i-mote

Vill du arbeta i ett professionellt och framstående företag med några av Stockholms mest utmanande och stimulerande installationsprojekt? Är du driven, innovativ och vill arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och spännande arbete där du kommer att få en nyckelroll ute i våra projekt. Projekten varierar och du kommer att få möjlighet att arbeta inom olika industrier och branscher. Under projekteringsskedet ansvarar du för att säkerställa installationers krav beträffande teknik, prestanda, och ekonomi.Under produktionsskedet ansvarar du för uppföljning och axlar rollen som installationsledare. Vi ser det som naturligt att arbeta med digitala verktyg för ritning och modell i våra projekt

Erfarenhet, utbildning och person
Du har några års erfarenhet av installationssamordning, gärna från både projektering och produktion. Du brinner för installationstekniska utmaningar, har bra insikt och förståelse för de olika tekniska disciplinerna och trivs i rollen av att samordna, administrera och planera projekt. Att leda och protokollföra möten är också något som du ser som naturligt och känner dig trygg i. Som person är du strukturerad och har en god känsla för service och våra beställares behov. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke.

Din utveckling är vår utveckling
Vi erbjuder en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet. En inspirerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll, bl.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Ebab utvecklas ständigt och som en av oss är du delaktig i både din egen och företagets utveckling. Vi är stolta över våra kreativa och engagerade medarbetare.

Ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Veronica Warneskog, 070-931 23 64, veronica.warneskog@ebab.se  Vill du ansöka direkt skickar du din ansökan tillsammans med CV via formuläret.

Ditt samtycke och vår hantering av dina personuppgifter när du väljer att söka en tjänst hos oss, kan du läsa mer om här.

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster

 • Energispecialist

  En aktiv roll för spännande och stimulerande fastighetsfrågor....  >

 • Erfaren Projektutvecklare

  Du får en central roll i vår organisation med möjlighet att leda och delta i många intressanta proje...  >

 • Kalkylingenjör

  Du arbetar i tidiga skeden med att ta fram kalkyler för några av Stockholms mest utmanande och stimu...  >

 • Miljöspecialist

  Som miljöspecialist arbetar du parallellt i flera av våra projekt. Det kan vara både i planerings- o...  >

 • Produktionschef

  Vill du leda och motivera team med bred kompetens? Du är en central nyckelperson med ansvar för att ...  >

 • Projektchef

  Vill du driva några av Stockholms mest utmanande och stimulerande fastighetsprojekt? Är du driven, b...  >

 • Projekteringsledare

  Du har samordningsansvaret för samtliga tekniska discipliner inom projektet. Du verkar i tidiga sked...  >

 • Projektledare

  Du är en central nyckelperson med möjlighet att arbeta med helheten i olika byggprojekt, från detalj...  >

 • Projektledare komplexa fastighetsinstallationer

  Arbeta med några av Stockholms mest utmanande och stimulerande installationsprojekt. ...  >