Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Projekteringsledare

Maria-och-Maria-i-Hammarbyhamnen

Du erbjuds ett arbete med intressanta och varierande projekt där du leder projekteringsarbetet och är samordningsansvarig för samtliga tekniska discipliner inom projektet. Du verkar i tidiga skeden såväl som under genomförandefasen där dina uppgifter bl.a. är att samordna de olika aktörerna i projektet såsom beställare, leverantörer och konsulter. Du styr projekten mot fastställda mål samt upprättar och följer upp tidplaner, kvalitetsplaner och ekonomi med ansvarar för att korrekta handlingar finns framtagna vid rätt tidpunkt. Vidare följer du upp, utvärderar och förbättrar verksamheten inom projektering.

Erfarenhet, utbildning och person
Du är högskole- eller gymnasieingenjör med bygginriktning eller har motsvarande relevant byggteknisk utbildning. Du har god förståelse för byggprocessen med tidigare erfarenhet av projektledning eller projekteringsledning.

Som person är du affärsmässig, drivande och är intresserad av problemlösning. Du ser helheten, tar initiativ och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du har ett stort engagemang och viljan av att vara med och bygga lag och knyta ihop produktion och projektering.

Framtiden är din – väx med oss!
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta Veronica Warneskog, 08-600 82 73.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster