Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Miljöspecialist

Delar av vårt fantastiska miljöteam

Vill du arbeta och driva miljörelaterade frågor i spännande och stimulerande fastighetsprojekt? Är du lösningsorienterad, trivs med stort ansvar och vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av vår miljöavdelning? Då kommer du att trivas hos oss!  

Som miljöspecialist och samordnare hos Ebab arbetar du parallellt i flera av våra projekt i hela processkedjan. Det kan vara både i planerings- och projekteringsskedet likväl som under genomförandet. Du fungerar som sakkunnig i miljörelaterade frågor. Vissa uppdrag ligger i projekt utanför Ebabs projektorganisation och är rena miljöuppdrag, som t.ex. miljöinventeringar och miljöcertifiering av byggnader. Arbetsuppgifterna centreras kring rollen som miljösamordnare i bygg- och fastighetsprojekt, men innebär även samverkan inom miljöavdelningen med att utveckla befintliga och nya tjänster och produkter. Våra miljöspecialister och miljösamordnare ingår i affärsområde Projektutveckling där du får möjlighet att få vara med att samverka och påverka i tidiga skeden.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har runt 5 års erfarenhet eller mer av att arbeta med miljösamordning inom bygg- och fastighetsbranschen. Du har arbetat som miljösamordnare/miljöledare hos byggentreprenör, -konsult, -projektledare, fastighetsägare eller liknande. Det är meriterande om du har certifiering i minst ett men gärna fler certifieringssystem för byggnader såsom Miljöbyggnad, BREEAM, eller LEED. Alternativt att du har tidigare erfarenhet av miljöinventeringar.

Som person är du strukturerad, noggrann och tycker om att hitta nya lösningar. Då alla våra uppdrag är unika är flexibilitet och öppenhet positiva egenskaper.  Inom miljöavdelningen driver vi utveckling och miljöfrågor tillsammans och hoppas att du vill bli en i teamet. Samtidigt bör du även trivas med att arbeta i projektform där du driver dina egna ansvarsfrågor.

Din utveckling är vår utveckling
Vi erbjuder en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet. En inspirerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll, b.l.a. genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Ebab utvecklas ständigt och som en av oss är du delaktig i både din egen och företagets utveckling. Vi är stolta över våra kreativa och engagerade medarbetare. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss!

Om oss
Ebab är ett av Sveriges största fristående konsultbolag inom projekt- och fastighetsutveckling som förverkligar kundprojekt från idé till verklighet. Totalt sysselsätter vi ca 250 personer som är engagerade i att driva projekt åt våra kunder till ett värde av ca 10 miljarder kronor. Vårt kontor finns i Stockholm, nära Globen. Våra kunder är privata, statliga eller kommunala fastighetsägare och investerare. Koncernen består av fem bolag med verksamheter i Stockholm. Denna tjänst är placerad i vårt bolag Ebab i Stockholm AB.

Är du redo för nästa steg?
För mer information kring tjänsten, kontakta Veronica Warneskog,
070-931 23. Vill du ansöka direkt skickar du din ansökan tillsammans med CV till veronica.warneskog@ebab.se eller använd formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!

 

Ditt samtycke och vår hantering av dina personuppgifter när du väljer att söka en tjänst hos oss, kan du läsa mer om här.

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster

 • Energispecialist

  En aktiv roll för spännande och stimulerande fastighetsfrågor....  >

 • Erfaren Projektutvecklare

  Du får en central roll i vår organisation med möjlighet att leda och delta i många intressanta proje...  >

 • Kalkylingenjör

  Du arbetar i tidiga skeden med att ta fram kalkyler för några av Stockholms mest utmanande och stimu...  >

 • Miljöspecialist

  Som miljöspecialist arbetar du parallellt i flera av våra projekt. Det kan vara både i planerings- o...  >

 • Produktionschef

  Vill du leda och motivera team med bred kompetens? Du är en central nyckelperson med ansvar för att ...  >

 • Projektchef

  Vill du driva några av Stockholms mest utmanande och stimulerande fastighetsprojekt? Är du driven, b...  >

 • Projekteringsledare

  Du har samordningsansvaret för samtliga tekniska discipliner inom projektet. Du verkar i tidiga sked...  >

 • Projektledare

  Du är en central nyckelperson med möjlighet att arbeta med helheten i olika byggprojekt, från detalj...  >

 • Projektledare komplexa fastighetsinstallationer

  Arbeta med några av Stockholms mest utmanande och stimulerande installationsprojekt. ...  >