Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Installationsledare inom El och VVS

Linda-i-mote

Installationsledarens uppgift ligger främst i att biträda produktionsledningen ute i projekten med sin spjutspetskompetens inom det installationstekniska området.

Som Installationsledare hos Ebab Installationsteknik deltar du vid slutprojektering, alltifrån att ta fram ramhandlingar till att leverera färdiga handlingar.

  • Ansvarar för upphandling av installationsentreprenader.
  • Samordnar installationer och byggnadsanknutna delar i projekt.
  • Ansvarar för besiktningar av installationsentreprenader samt gör ekonomisk uppföljning av installationsentreprenaderna i projekten.
  • Har samordningsansvar för att funktionsprovning genomförs i projekten.
  • Håller även i överlämnandefasen i projekten.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig med mångårig erfarenhet från installationsområdet. Du får gärna vara installationskonsult eller ha erfarenhet som installationsentreprenör. Du bör ha någon form av arbetsledande erfarenhet gärna som konsult eller ha arbetat många år som montör och tagit steget in i en arbetsledande roll.

Som person är du noggrann, systematisk och kreativ i ditt arbetssätt samt kan ta tag i både stora som små projekt. Flexibilitet, engagemang och ett kundorienterat affärstänk är en självklarhet för dig samt att känna ett stort ansvar för installationsområdet likväl som projektets genomförande.

Är du rätt person erbjuder vi dig ett utvecklande arbete där du får möjligheten att arbeta inom teknikens framkant i ett professionellt och framstående företag.

Framtiden är din – väx med oss!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Ansökan

För mer information kring tjänsten, kontakta Veronica Warneskog, 08-600 82 73.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster