Vi söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Fastighetsutvecklare – Bostäder

Vill du vara med att utveckla, planera och driva några av Stockholms mest utmanande och stimulerande fastighetsprojekt? Brinner du för marknadsanalyser, konceptutveckling och detaljplaner och vill du arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då kommer du att trivas hos oss!   

Som fastighetsutvecklare kommer du att arbeta i Stockholmsområdet. Du blir en viktig lagspelare i vårt team som siktar på att bli marknadsledande inom strategisk rådgivning i tidiga skeden. Du får ett övergripande ansvar för att leda och utveckla våra kunders fastighetsprojekt genom att driva och leda projekt i olika skeden; idé, analys, koncept och detaljplan.

Du blir en aktiv aktör i arbetet med att utveckla genomtänkta och hållbara bostäder tillsamman med våra kunder, partners och kommuner. Till projektteam knyter du kalkylatorer, miljösamordnare och installationsdesigners från våra systerbolag Ebab i Stockholm AB och Ebab Installationsteknik AB. I ditt team ingår alltid även en affärsutvecklare som stöttar med kompetens kring marknad och ekonomi.

Din kompetens och erfarenhet
Vi tror du har en utbildningsbakgrund som lantmätare, ingenjör, arkitekt eller motsvarande alternativt att du har lång erfarenhet av fastighetsutveckling. Du har tidigare erfarenhet och kompetens inom detaljplanering och projektering En fördel är om du har erfarenhet av projekt- och affärsutveckling, samt intresse för hållbart byggande. Du är van vid att samarbeta med både kommuner, övriga myndigheter och privata aktörer.

Din arbetslivserfarenhet är viktig, samtidigt vill vi betona de personliga egenskaper som krävs för tjänsten. Fokus på kunden med entreprenörskap och affärsmannaskap är viktigt. Som person har du en god förmåga att skapa relationer, både internt och externt. Att vara marknadsorienterad och ha förmåga att utveckla och behålla marknadskontakter på lång sikt är avgörande.

Personlig utveckling på Ebab
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll, bla genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden. Vi är ett företag som ständigt utvecklas och som en av oss är du delaktig i vår gemensamma utveckling och tillväxt. Vi är stolta över våra kreativa, engagerade och duktiga medarbetare.

Ansökan
För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Veronica Warneskog, 070-931 23 64.
Vill du ansöka direkt skickar du din ansökan tillsammans med CV i formuläret nedan eller till veronica.warneskog@ebab.se

Välkommen med din ansökan!

 

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster