Vi växer och söker dig som vill bidra till en bättre verklighet

Energispecialist

Linda-i-mote

Vill du ta en aktiv roll för ett mer långsiktigt och hållbart samhälle? Vill du arbeta med energifrågor i spännande och stimulerande fastighetsprojekt? Är du lösningsorienterad, trivs med stort ansvar och vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av vårt specialistteam? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi är inne i en expansiv fas och söker därför dig med ett brinnande intresse och erfarenhet av energifrågor i bygg- och fastighetsbranschen. Du kommer att ingå i ett specialistteam som arbetar i energieffektiviseringsprojekt där din ambition och ditt driv är att verka för ett långsiktigt hållbart samhälle tillsammans med våra beställare. Du kommer arbeta i olika typer av byggprojekt i alla skeden, från tidig planering till uppföljning där du bla tar fram underlag, analyser, utredningar, investeringsplaner och beslutsunderlag för tilltänkta installationer hos våra uppdragsgivare.

Erfarenhet, utbildning och person

Du har en teknisk utbildning med inriktning energiteknik, miljö eller hållbarhet från högskola eller annan eftergymnasial utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att utföra energiberäkningar och energisimuleringar i byggprojekt. Har du även erfarenhet av konsultarbete samt av att leda utredningar kopplade till miljöbyggnad är det en merit. Önskvärt är erfarenhet av programvaror som IDA ICE och VIP Energy

För att bli framgångsrik i din roll hos oss är det viktigt att du är driven och kommunikativ. Du har ett stort engagemang och intresse för energifrågor samtidigt som du tycker om att göra affärer, är social och ansvarstagande.

Är du rätt person erbjuder vi dig ett utvecklande arbete där du får möjligheten att arbeta inom teknikens framkant i ett professionellt och framstående företag.

Personlig utveckling på Ebab

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll, bla genom ett personligt ledarskapsprogram. Att arbeta på Ebab präglas av roliga och stimulerande projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden. Vi är ett företag som ständigt utvecklas och som en av oss är du delaktig i vår gemensamma utveckling och tillväxt. Vi är stolta över våra kreativa, engagerade och duktiga medarbetare.

Om oss

Ebab Installationsteknik AB är ett teknikkonsultföretag som ingår i Ebab-koncernen. För våra kunders räkning leder och driver vi fastighetsprojekt med fokus på installationer, energi och teknik. Vi erbjuder också våra kunder tjänster inom området drift och förvaltning. Vi finner inspiration och motivation i att överträffa kundens förväntan på ett gott inomhusklimat, hög energieffektivitet och låg miljöbelastning för båda människor och företag. Vi är certifierade i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001.

Är du redo för nästa steg?

För mer information kring tjänsten, kontakta gärna Veronica Warneskog, 08-600 82 73, eller skicka din ansökan direkt genom formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!

Ditt samtycke och vår hantering av dina personuppgifter när du väljer att söka en tjänst hos oss, kan du läsa mer om här.

Intresserad?

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)

Lediga tjänster

 • Energispecialist

  En aktiv roll för spännande och stimulerande fastighetsfrågor....  >

 • Erfaren Projektutvecklare

  Du får en central roll i vår organisation med möjlighet att leda och delta i många intressanta proje...  >

 • Kalkylingenjör

  Du arbetar i tidiga skeden med att ta fram kalkyler för några av Stockholms mest utmanande och stimu...  >

 • Miljöspecialist

  Som miljöspecialist arbetar du parallellt i flera av våra projekt. Det kan vara både i planerings- o...  >

 • Produktionschef

  Vill du leda och motivera team med bred kompetens? Du är en central nyckelperson med ansvar för att ...  >

 • Projektchef

  Vill du driva några av Stockholms mest utmanande och stimulerande fastighetsprojekt? Är du driven, b...  >

 • Projekteringsledare

  Du har samordningsansvaret för samtliga tekniska discipliner inom projektet. Du verkar i tidiga sked...  >

 • Projektledare

  Du är en central nyckelperson med möjlighet att arbeta med helheten i olika byggprojekt, från detalj...  >

 • Projektledare komplexa fastighetsinstallationer

  Arbeta med några av Stockholms mest utmanande och stimulerande installationsprojekt. ...  >