Tips för en bra start i karriären

Att ge sig ut i yrkesvärlden är ett stort steg. Ibland kan det till och med kännas för stort. Därför lanserar vi nu en satsning på karriärstips för alla som vill få en bättre start (och en fin fortsättning) på karriären. Med över 30 års erfarenhet av projekt- och fastighetsutveckling vet vi en hel del och vi delar mer än gärna med oss.

Tävla och vinn en perfekt kaffemaskin!

DeLonghi kaffemaskin

Var med i tävlingen och vinn en kapselmaskin från De'Longi. Allt du behöver göra är att svara på nedanstående fråga.

Här är några områden för dig som söker karriärtips. Kryssa i en eller flera.

Jag vill ha karriärtips från Ebab

Fördelar med långa eller korta projektBefattningar och roller i branschenRäkna rätt på löneutveckling och förmånerKonsult eller entreprenörHur väljer jag arbetsgivareTyp av projektuppdrag

Jag går på KTH och vill vinna en kaffemaskin

Regler: Tävlingen är öppen för studenter inom KTH:s Samhällsbyggnadssektion och pågår till och med 2017-02-15. Vinnaren utses av en jury från Ebab och dess beslut kan inte överklagas. Vinstvärdet är 1695 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande godkänner att Ebab skickar karriärstips som gör det lättare för den tävlande att lyckas på arbetsmarknaden. Genom att delta i tävlingen godtar den tävlande dessa regler i sin helhet.

 

Copyright © 2018 Ebab AB

Ebab