Karriär student

Samhällsbyggare av vår tid

Det är stor efterfrågan på kompetens i vår bransch. Därför är vi ute och träffar kandidater som studerar eller är på väg ut på arbetsmarknaden. För oss finns olika baser för att rekrytera nya talanger. Nackademin är yrkeshögskolan som utbildar nästa generations byggnadsingenjörer och installationssamordnare. För att dela med oss av vår erfarenhet och säkerställa utbildningskvalitén sitter vi med i skolans ledningsgrupper för ROT och Installationssamordning. På KTH söker vi dem som är klara med sin examen inom samhällsbyggnadsprogrammet. Har du en annan intressant examina så tveka inte att kontakta oss.

Röster från Ebab

Gemensamt för dessa medarbetare är att de har sin examina från ett tekniskt universitet eller högskola. Läs deras spännande berättelse om vägen från studentliv till arbetsliv.

Skicka in din ansökan

Examensarbete
Vill du göra examensarbetet hos oss? Om det ligger i linje med vår verksamhet tar vi gärna emot en intresseanmälan.
Intresserad av praktiska erfarenheter?
Varje år gör flera studenter sin praktik hos oss. Vi har många stora och intressanta projekt så kontakta oss gärna. Annars träffar du oss på arbetsmarknadsdagar som LAVA och Nackademin.
Skicka en spontan ansökan
Är du intresserad att jobba hos oss men hittar ingen utannonserad tjänst som passar dig? Skicka gärna en spontan ansökan. Vi är alltid intresserade av att träffa nya engagerade människor. Använd gärna formuläret för att komma i kontakt med oss.

Håll mig uppdaterad

CV (max 5MB)

Personligt brev (max 5MB)