Nyheter

Hotel Nobis prisas, Ebab ledde projektet

Nobis Hotel på Norrmalmstorg öppnade 1 december 2010 i fastigheten som tidigare var advokatbyrån Mannheimer Swartlings kontorslokaler. På uppdrag av fastighetsägaren Anders Bodin ledde Ebab ombyggnationen som förvandlade kontoret till förstklassigt hotell som redan under sitt första år fått iordentligt med uppmärksamhet.

I september listade internationella tidningen Wallpaper årets bästa affärshotell. 17 av hotellen på Best Business Hotel Shortlist 2011 ligger i Europa och Nobis Hotel är det enda utvalda nordiska hotellet. Wallpaper presenterade i oktober en lista över 37 nyöppnade affärshotell världen över och där var Nobis Hotel det enda Skandinaviska hotellet på listan.

I det aktuella novembernumret av Wallpaper presenteras de sju bästa affärshotellen i deras Best Business Hotel contest. Nobis Hotel är ett av de sex hotell som delar på andra platsen efter att ha bedömts av en prestigefull jury. Vinnare blev Mandarin Oriental i Paris.

Nobis Hotel har 201 rum, en rad mindre mötesrum, den italienska restaurangen Caina, bistro, lounge och Guldbaren, och drivs av Catenacci-ägda Nobiskoncernen. Mer information om Nobis Hotel finns på www.nobis.se

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab