Nyheter

H.M. Konungen Carl XVI Gustaf invigde Visit Djurgården

I solskenet under måndagen den 23 september invigde H.M. Konungen nya Besökscentrum ”Visit Djurgården” tillsammans med landshövding Chris Heister. Båda höll tal efter det att ordförande i KDI och Skansenchefen John Brattmyhr hälsat alla välkomna. De inbjudna gästerna bjöds på musik, dryck och tilltugg.

Tillsammans med Kungliga Djurgårdsförvaltningen och Djurgårdsbrons Sjöcafé har Ebab utvecklat ett besökscentrum på Djurgården. Fastigheten har byggts i hög modern standard. Unikt för byggnaden är att väggar och tak är gjort av cederspån, transparanta glasfasader samt att spisar och murar är gjorda av skiffer.

”Det har varit en fantastisk möjlighet för Ebab att få bygga på marken som tillhör Kungliga Djurgården ” – säger Fredrik Aspe, vVD på Ebab i Stockholm AB och ombud i projektet.

Fakta om projektet
Beställare av projektet är Kungliga Djurgårdsförvaltningen och Djurgårdsbrons Sjöcafé. Det är en nyproduktion med restaurang och park, skedet är från bygglovsprojekten till färdig anläggning. Genomförandet är Construction Mangagement (CM-projekt) och storleken av byggnaden är 900 m² exklusive parkområde

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab