Nyheter

Ebabs projekt nominerat till ROT-priset

Stockholms Hamnar har under Ebabs ledning varsamt renoverat Stora Tullhuset vid Stadsgårdskajen. Nu är projektet nominerat till ROT-priset 2011.

ROT-priset är en tävling för byggentreprenörer, arkitekter och fastighetsägare om Stockholms bästa ombyggnad. Tävlingen gäller alla typer av ombyggda hus i Stockholms Län färdigställda under 2010. En jury kommer att granska tävlingsbidragen med hänsyn till den entreprenör, arkitekt, beställare som bäst tillvaratagit husets kvaliteter och/eller givit fastigheten en ny användning på ett elegant sätt. Juryn sätter värde på en yrkesmässig kvalitet, god ekonomi, tillgänglighet samt nytänkande.

Tillsammans med fem andra bidrag är Stockholms Hamnars renovering av Stora Tullhuset nominerat och nu på onsdag 4 maj ska juryn titta närmare på projektet. Resultatet meddelas först efter sommaren.
Projektet har drivits på delad entreprenad.

ROT-priset, som instiftades av Stockholms Byggmästareförening 1990, är ett årligt pris som tillkommit för att främja ombyggande i Stockholm. Priset ges till den beställare, arkitekt respektive byggentreprenör som bäst tillvaratagit byggnadens särdrag och kvaliteter.

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab