Nyheter

Ebab utvecklar Katrinelund

Handelsfastighet i Malmö utvecklas

Handelsfastigheten Katrinelund i utkanten av Malmös citykärna går en spännande framtid till mötes. Fastigheten består av fyra våningsplan med 8.000 kvm per våning och lokalerna anpassas för både handel och kontor.

”Ebabs uppdrag är att ta ett helhetsgrepp om fastigheten”, berättar Håkan Bäckström, VD Ebab Syd. ”Vår beställare är Stefan Mårtensson från Svensk Handel & Fastigheter och tillsammans har vi flera delprojekt, vissa är redan avklarade och andra är på gång. Bland det som redan är klart har vi den nya parkeringsplatsen och den nya entrén.”

I fastighetens entréplan är redan stora delar uthyrda. Här finns sedan ett par år tillbaka redan Sveriges första Super-Willys, som nu har fått ett ansiktslyft, och sedan i våras har även Mekonomen öppnat en stor butik i fastigheten. Senaste tillskottet är DocMorris Apotek som nyligen öppnat en butik här. ”Nu kommer vi att ägna tid åt kontorsdelen av fastigheten”, säger Håkan, ”och det rör sig om 10.000 kvm att ställa i ordning. Det kommer att bli fina lokaler, bl.a. ska taket få åtta stycken lanterninor som ska släppa in ljus.”

Förutom fastighetsutvecklingen har Ebab även uppdrag som tangerar förvaltning, som hanteringen av Katrinelunds brand- och utrymningslarm.

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab