Nyheter

Charlotte Burmester ny VD på Ebab Installationsteknik

Charlotte Burmester kommer senast från rollen som VD för AxFlow AB, ett företag i Axel Johnson-koncernen och en av Europas ledande distributör av pumpar till processindustrin. Hon har lång erfarenhet från flera ledande positioner inom olika teknikhandelsbolag och började sin karriär inom Electrolux.

”Det känns väldigt spännande att ta över rollen som VD för Ebab Installationsteknik. Jag har ett stort intresse för  teknik och  drivs av att göra affärer. Nu får jag dessutom tillfälle att lära mig mer om hållbara närmiljörer, säger Charlotte Burmester. Att Ebab Installationsteknik arbetar med avancerade lösningar inom miljö- och energiområdet var bland annat det som väckte mitt intresse för bolaget. Det pågår mycket intressanta projekt av energihus där man går plus på energi, säger Charlotte.”

”Inom Ebab Installationsteknik finns ett stort specialistkunnande av energieffektiva lösningar och vi ser en tydlig efterfrågan av våra tjänster inom installationsledning. Vi kommer att utarbeta en tillväxtstrategi för att ta ytterligare marknadsandelar. Vår kompetens är åtråvärd och våra miljö- och energiprojekt är långsiktiga. Fastighetsmarknaden har också en enorm park av åldrande fastigheter som behöver energieffektiviseras, säger Kaarel Lehiste styrelseordförande och VD i koncernbolaget Ebab AB.

”Charlotte Burmester har lång erfarenhet att driva bolag i förändring och skapa målstyrda säljprocesser. Hon är en tydlig och kommunikativ ledare vilket borgar för att hon kan leda bolaget framåt och skapa värde för bolaget och våra kunder”, säger Kaarel Lehiste styrelseordförande och VD i Ebab AB. ”Jag är även glad att avgående VD Robert Modrusan blir kvar i företaget och fortsätter sin karriär bla som rådgivande konsult och expert. Han kommer nu helhjärtat äga sig åt sina specialområden bla termodynamik, avslutar Kaarel Lehiste.”

Om Ebab AB

Ebab är konsulter inom projekt- och fastighetsutveckling som driver och leder projekt, från idé till verklighet. Med stort engagemang och insikt skapas mervärden tillsammans med kunder som ger en grogrund för långsiktiga samarbeten. Med 150 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Öresundsområdet omsatte koncernen ca 180 mkr under 2013.

Ebab Installationsteknik AB är ett dotterbolag till Ebab AB och en konsultorganisation som erbjuder avancerade tekniska lösningar inom energi, miljö och installationsledning för en starkare driftsekonomi i privata och kommersiella fastigheter.

För mer information kontakta:

Kaarel Lehiste, styrelseordförande och VD Ebab AB tel. 070-743 01 09 eller kaarel.lehiste@ebab.se
Charlotte Burmester, VD Ebab Installationsteknik tel. 070-375 93 89 eller charlotte.burmester@ebab.se
Karin Giertta, Marknads- och kommunikationsansvarig tel. 072-200 11 23 eller karin.giertta@ebab.se

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab