Nyheter

Bostadsutvecklingsbolaget Patriam tar mark

Ett nytt bostadsutvecklingsbolag växer fram i Stockholms innerstad. Patriam, som är en del av Ebabkoncernen, kommer att tillföra marknaden ett nytt segment av exklusiva och hållbara boenden i Stockholm. Från år 2020 är målet att producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år, vilket innebär ett årligt färdigutvecklat värde på närmare 1,5 miljarder svenska kronor.

Med över 30 år i ryggen av fastighetsutveckling var steget inte långt för Ebab att starta dotterbolaget Patriam med fokus på bostadsutveckling i Stockholm.

– Vi identifierar projekt som vi driver på egen hand eller tillsammans med våra partners. Därefter ansvarar vi för hela utvecklings- och genomförandeprocessen och förvaltar projektet i två till fem år, om bostadsrättsföreningen så önskar, berättar Andreas Holmberg, affärsutvecklare på Patriam.

Och första projektet har redan startat upp. Våren 2015 ska 36 välplanerade lägenheter stå klara på Gärdet i Stockholm. Alla med omsorgsfullt genomtänkta detaljer – balkong, eget orangeri, walk-in closets och milsvid utsikt. Dessutom med den höga ambitionsnivån att fastigheten ska certifieras i miljöklass guld. Ett samarbete med arkitektkontoret Semrén & Månsson.

– Att inte se motsättningar mellan högkvalitativ design och miljö- och energikrav är en av våra viktigaste målsättningar när vi skapar boenden för den moderna och medvetna människan. Det här är hem man ska leva i och beröras av länge, säger Andreas Holmberg

För mer information kring Patriam Gärdet gå till www.patriam.se

För mer information kontakta gärna Andreas Holmberg på 070-209 30 40

Patriam är ett bostadsutvecklingsbolag som bygger exklusiva och hållbara hem för den moderna och medvetna människan, som väljer sitt boende med omsorg. Vår mångåriga kompetens inom bostadsbyggande och förståelse för människors behov gör att vi kan skapa attraktiva, genomtänkta hem och en trygg affär för våra kunder. Patriam ingår i Ebabkoncernen.

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Ebab