Förvaltning

Driftövervakning

Rätt klimat med rätt ekonomi – över tiden

Om du inte har fastighetsdrift som din kärnverksamhet men ändå vill kunna sova gott om natten i vetskap om att dina fastigheter driftas på bästa sätt kan du lugnt vända dig till oss.

Under åren har vi samlat på oss en hel del kunnande angående installationer. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna se till att en fastighet driftas på ett ändamålsenligt och ur alla perspektiv effektivt sätt, oavsett om det handlar om ekonomi, miljö eller energieffektivitet. Vi gör detta genom att följa upp fastighetssystem och lokalisera energislukare medan vi i samarbete med beställaren säkerställer ett gynnsamt inomhusklimat.

Ett tekniskt system eller en enskild komponent har förhoppningsvis en gång i tiden blivit rätt dimensionerad. Vi vet dock alla att med tiden kan förutsättningarna ändras. Vår driftoptimering säkerhetsställer att allt är och förblir uppdaterat både tekniskt, ekonomiskt samt regelmässigt.

Vi anstränger oss för att tillgodose just dina behov, önskar du hjälp med driftövervakning av ditt fastighetsbestånd står vi gärna till tjänst. Behöver du hjälp och stöd till din egen driftorganisation är vi gärna ditt bollplank och rådgivare.

Hur kan Ebab hjälpa ditt företag?

Kontakta oss

Copyright © 2017 Ebab AB

Ebab